Nascholingen

Nascholingen en gratis webinars voor bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en medisch adviseurs

Blijf op de hoogte van onze geaccrediteerde nascholingen en webinars voor bedrijfsartsen, verzekeringsartsen en medisch adviseurs. Meld u aan voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks ons overzicht. (U komt in de webomgeving van Expertise Centrum MediLibra).

 

Kennis en verbinding

Ruim 70 medisch specialisten zijn verbonden aan EC VerzuimDiagnostiek. Orthopeden, neurologen, psychiaters of reumatologen, stuk voor stuk toppers in hun vak. Met kennis en ervaring die zij graag delen. Andersom zijn zij benieuwd naar de ervaringen en feedback vanuit de verwijzende bedrijfsartsen en verzekeringsartsen.

EC VerzuimDiagnostiek houdt jaarlijks meerdere nascholingen en webinars. Ons doel: medisch specialisten met elkaar in contact brengen. De laatste ontwikkelingen uit het vak bespreken en discussie op gang brengen.

 

Agenda

Bekijk ons aanbod van nascholingen:

  •  14 oktober | de oudere werknemer | Dr. L. Boelaarts, klinisch geriater

 

Webinar De oudere werknemer

Webinar De oudere werknemer

Bedrijfsartsen, verzekeringsartsen, medisch adviseurs en overige geïnteresseerden zijn van harte uitgenodigd voor ons webinar De oudere werknemer door dr. L. Boelaarts, klinisch geriater & psycholoog.

read more
Nascholing Oostenrijk 2025

Nascholing Oostenrijk 2025

Bedrijfsartsen en verzekeringsartsen zijn van harte uitgenodigd voor onze 3-daagse nascholing in Oostenrijk. Deze vindt plaats van 29 januari t/m 2 februari 2025.

read more
Webinars terugkijken

Webinars terugkijken

Regelmatig organiseren we webinars voor bedrijfsartsen en verzekeringsartsen. De presentaties duren een uur. Lukt het u niet om live deel te nemen? Dan kunt ook op een later tijdstip de replay bekijken.

read more