Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Vacatures

DC VerzuimDiagnostiek / DC ExpertiseCentrum is een medisch specialistisch centrum in hartje Amsterdam. Bedrijfsartsen, verzekeringsartsen, medisch adviseurs, advocaten en rechtbanken vragen bij ons medische expertises aan. Graag breiden wij ons team van medisch specialisten uit met:
 

Ervaren psychiaters

Uren per week: flexibel, in overleg

Locatie: Amsterdam, Schiedam of Maastricht

Dienstverband: freelance

 

Jouw profiel

Als psychiater heb je interesse in (soms complexe) vraagstukken op het gebied van verzuim, arbeidsongeschiktheid en letselschade. Je bent in staat goede onafhankelijke expertise te verrichten en weet dit te vertalen naar een heldere rapportage voor de verwijzer.

 

Wat bieden wij

  • Diversiteit in casuïstiek
  • Kwaliteitsborging en procesbewaking
  • Secretariële ondersteuning
  • Mogelijkheid tot intervisie
  • Onderzoekslocaties in Amsterdam, Schiedam en Schiedam: afhankelijk van jouw voorkeur kun je de onderzoeken op een, of meerdere, van deze locaties verrichten.

 

Opleiding

De rapportages van DC VerzuimDiagnostiek/DC Expertise Centrum worden opgesteld volgens de richtlijnen van de Nederlandse Vereniging voor Medisch Specialistische Rapportage (NVMSR). Medisch specialisten kunnen bij de NVMSR een opleiding volgen. Wil je deze opleiding volgen dan vergoeden wij een deel van de kosten.

 

Procedure

Heb je interesse? Bespreek de mogelijkheden met Pieter André de la Porte, directeur DC VerzuimDiagnostiek en DC Expertise Centrum.

E-mail: pandredelaporte@verzuimdiagnostiek.nl | Telefoon: 088 006 2850

 

Team van psychiaters

Bekijk ons huidige team van psychiaters.

Blijf op de hoogte van onze nascholingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

COMPLIMENTEN & KLACHTEN

DC VerzuimDiagnostiek wil graag al uw vragen beantwoorden. Lees hier aan wie u uw vragen, complimenten en klachten over ons centrum kunt richten.

Lees verder