Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Search in posts
Search in pages

Dr. R. André

Functie: KNO-arts (keel, neus, oor) | Amsterdam

 

Opleiding & ervaring

Dr. Robert André is in Leiden opgeleid tot keel-neus-oorarts. Na afronding van zijn opleiding in 2002, heeft hij zich tijdens een fellowship van de European Academy of Facial Plastic Surgery gespecialiseerd in de plastische en reconstructieve aangezichtschirurgie. In deze periode is hij gestart met het wetenschappelijk onderzoek dat heeft geleid tot zijn proefschrift op het gebied van de neuschirurgie.

Tijdens dit fellowship werd dr. R. André opgeleid in op dit gebied gespecialiseerde klinieken in Nederland, de Verenigde Staten en Australië en heeft hij het examen behaald van de International Federation of Facial Plastic Surgery Societies in Washington D.C. Hij geeft regelmatig lezingen in binnen- en buitenland over zowel functionele als esthetische aspecten van neuschirurgie. Behalve in Kliniek Oud Zuid is hij werkzaam als kno-arts in het Rijnland Ziekenhuis in Leiderdorp en Alphen aan den Rijn.

 

Aandachtsgebieden

Naast de neuschirurgie en algemene keel-neus- en oorheelkunde houdt hij zich ook bezig met reconstructieve chirurgie in het gelaat na verwijdering van huidtumoren.

Dr. R. André is lid van de Nederlandse Vereniging voor keel-neus-oorheelkunde en Heelkunde van het Hoofd-Hals gebied, the European Academy of Facial Plastic Surgery, the European Rhinologic Society en de Nederlandse Werkgroep voor Plastische Aangezichtschirurgie.

Blijf op de hoogte van onze nascholingen. Meld u aan voor de nieuwsbrief.

COMPLIMENTEN & KLACHTEN

DC VerzuimDiagnostiek wil graag al uw vragen beantwoorden. Lees hier aan wie u uw vragen, complimenten en klachten over ons centrum kunt richten.

Lees verder